OI ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ"

Οι μέγιστοι ..."αντικαπιταλιστές" του ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ, μετά τη σύμπραξη τους σε όλα τα βασικά ζητήματα με την εκφυλισμένη "αριστερά" (Χρεολογία, ΕΛΕ, "κακό ευρώ", σιγοντάρισμα στα τάγματα θανάτου των "επαναστατών" του ΝΑΤΟ στη Μ. Ανατολή κτλ., χωρίς λέξη για άμεση έξοδο από ΕΕ και παγκοσμιοποίηση), σήμερα προχώρησαν σε μια ακόμα μεγαλύτερη αλητεία που είναι ο ορισμός της φασιστικής λασπολογίας:
vathi-kokkino-neofasismos-tsakgiorgis

Δημοσίευσαν εμετικό άρθρο-"σχόλιο" υπογεγραμμένο από κάποιον κανoνικό κουκουλοφόρο ("Γ.Γ.") κατά του Τάκη Φωτόπουλου, χωρίς καν να αναδημοσιεύσουν το άρθρο του τελευταίου για τον ρόλο της Χρυσής Αυγής ("O Περισπασμός της Χρυσής Αυγής") (κάτι που ακόμα και οι...χρυσαυγίτες έ
καναν, αφού αφαίρεσαν τα μη βολικά γι' αυτούς κομμάτια του άρθρου), ζητώντας μάλιστα οι μέγιστοι "δημοκράτες" να μη δημοσιεύει τα "κατάπτυστα άρθρα του" η "Ελευθεροτυπία" !

Και φυσικά ό,τι σχόλιο γράψαμε χωρίς μάλιστα υβριστικούς χαρακτηρισμούς για να υποστηρίξουμε το παραπάνω αυτονόητο, διαγράφτηκε επίσης "δημοκρατικά" με συνοπτικές διαδικασίες. - Ούτε καν μια ψευτο-αντικειμενικότητα δεν άφησαν.

Όσο για το δήθεν "προσωπικό μήνυμα" του κυρίου κουκουλοφόρου Γ.Γ. που δημοσιεύσαμε, δεν γνωρίζαμε ότι η αποκάλυψη αλληλογραφίας ενός αγωνιστή που υπογράφει με το ονοματεπώνυμο του και είναι γνωστός για την ιστορία του (Τάκης Φωτόπουλος), με κάποιον ονομαζόμενο ως "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ" -"όνομα" με το οποίο υπογράφει την αλληλογραφία του o "θιγμένος"-, συνιστά αποκάλυψη προσωπικής αλληλογραφίας!

Αντίθετα οι γκεμπελίσκοι του ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ είχαν προβεί σε δημόσια αποκάλυψη τμήματος προσωπικής αλληλογραφίας του Τάκη Φωτόπουλου με το χαφιεδίστικο αρχι-τρολ, σύντροφο τους, Omadeon, χωρίς βέβαια να την αποκρύψουν ακόμα και όταν το ζητήσαμε με ήπιο τρόπο, και έτσι ξεκίνησε ο "διάλογος" που ακολουθεί:

Κάτι τέτοια "κόκκινα" φασιστοειδή της "αριστεράς" είναι που κάνουν τμήματα του λαού να στρέφονται σε ακροδεξιές οργανώσεις όπως η Χρυσή Αυγή - κάτι για το οποίο η "αριστερά" αυτή προσποιείται ότι "απορεί".  24/09/2013

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ BLOG vathikokkino

Από τον βρώμικο πόλεμο ενάντια στην ΠΔ


Προηγήθηκε ενημερωτική αποστολή της προσθήκης στην καταγγελία για τον βρώμικο πόλεμο ενάντια στην ΠΔ με τίτλο  "Η θλιβερή περίπτωση του κ.Καζάκη", για την οποία οι διαχειριστές του μπλογκ εξέφρασαν επιφύλαξη να αναρτήσουν για το λόγο ότι στην προηγούμενη ανάρτηση του άρθρου του Τ. Φωτόπουλου στο μπλογκ τους, Η κρίση, η Αριστερά, η ΕΛΕ  και η Διαδικτυακή Λασπολογία δεν έγιναν "καλοπροαίρετα" σχόλια παρότι επέτρεπαν την ανάρτηση τους.

 


 

Αρχικά εστάλησαν δύο επιστολές διαμαρτυρίας για αυτή την στάση από μέλος του δικτύου που αγνοήθηκαν

 

26/1/2012 2:43 π.μ.

Γεια σας,

Ο λόγος που σας στείλαμε την ανακοίνωση μας εξ αρχής για την υπόθεση της βρώμικης επίθεσης εναντίον μας σε όλο το διαδίκτυο, που τεκμηριώνεται πλέον και με έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά, με τη σύμπλευση στελεχών της "Αριστεράς", (όπως αυτή που στοιχειοθετήθηκε στο άρθρο του Φωτόπουλου) είναι για να υπάρξει συμπαράσταση άμεση ή έμμεση από το έντιμο κομμάτι της αριστεράς.

Νομίζω ότι το λάθος σας σε ό,τι αφορά την ανάρτηση είναι ότι αφήσατε τα σχόλια των ίδιων των ανώνυμων γκεμπελιστών εναντίον της ΠΔ για να "πάρουν θέση", λες και μιλούσαμε για επί ίσοις όροις αντιπαράθεση μεταξύ μιας τεκμηριωμένης πολιτικά άποψης μας και κάποιας άλλης τεκμηριωμένης άποψης. Και βέβαια η τεκμηρίωση δεν έρχεται από κάποια σχόλια που επειδή έβαζαν και μερικά "λινκς" για...επιβεβαίωση ισχυρισμών (τα οποία παρέπεμπαν σε προσωπικούς διασυρμούς ανθρώπων, με προσωπικές αλληλογραφίες σε δημόσια θέα, βίντεο που επιτίθενταν προσωπικά σε επώνυμα μέλη της αριστεράς όπως ο Φωτόπουλος, και φωτογραφίες μπλόγκερ, ή δημοσιοποίηση ονομάτων τους) ώστε αυτό να περνά ένα μήνυμα δήθεν "ισορροπημένης" αντίκρουσης. 

Δηλαδή αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι λόγο έχει το moderation στο μπλογκ όταν αφήνονταν και οι ίδιοι οι αρχι-λασπολόγοι να πάρουν μέρος στη συζήτηση, αναρτώντας ως πολυβόλα ποστ που διυλίζουν τον κώνωπα με ψευτιές ενώ είχαν καταπιεί την κάμηλο με τις χοντρές αθλιότητες εναντίον μας, και παράλληλα να μένουν και άλλα ποστ που ήταν τελείως "τρολ", αφού δεν είχαν ούτε μισή τεκμηριωμένη και επαληθεύσιμη φράση επάνω τους αλλά απλά "συμφωνούσαν" με τους υβριστές της ΠΔ. 

Αυτό είναι το πλαίσιο του προβληματισμού μου σε σχέση με τα σχόλια στην ανάρτηση σας, και βέβαια αν δεχτούμε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ μιας άποψης τεκμηριωμένης, όπου με ανακοινώσεις μας και άρθρα του Φωτόπουλου δείχνεται η αφετηρία και η κλιμάκωση της λασπολογικής εκστρατείας, ο ρόλος των διαδικτυακών τραμπούκων που κάθε άλλο παρά αθώος είναι (όπως ακόμα και κάποιοι από εμάς πιστεύαμε αρχικά), δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μένουν τα σχόλια των ίδιων των υβριστών από κάτω, ή άλλων περσόνων που χρησιμοποιούν απλά για να θάψουν χωρίς κανένα τεκμήριο τον Φωτόπουλο. Είναι αναλογικά σα να βάζεις ανακοίνωση των κομμουνιστών που λένε ότι δεν έκαψαν αυτοί το Ράιχσταγκ και για να είσαι "αντικειμενικός" δημοσιεύεις απο κάτω  και την "εξηγηση" του Γκέμπελς για ό,τι έγινε... 

Ίσως βέβαια μας πείτε, ναι, αλλά εσείς έχετε το δικαίωμα να απαντάτε πάλι στους λασπολόγους σας κτλ. στα σχόλια οπότε υπάρχει αντικειμενικότητα. Όμως αυτό θα ήταν εξίσου προβληματικό, γιατί θα ήταν σα να δέχεστε ότι εμείς ως πολιτική κίνηση έχουμε ή ότι "θα έπρεπε" να έχουμε τη δυνατότητα, αντικειμενική και υποκειμενική, να απαντάμε σε όλα αυτά τα άθλια σχόλια, σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο και πόρους από την οργάνωση μας, για να κάνουμε αυτή τη δουλειά ξεβρωμίσματος, όταν και όσο μπορούμε βέβαια (που δεν μπορούμε επί ίσοις όροις γιατί μιλάμε για άτομα-"επαγγελματίες" που 24 ώρες το 24ωρο έχουν βαλθεί να μας διασύρουν αμολώντας ό,τι έχουν βγάλει από το γκεμπελικό μυαλό τους εναντίον μας). Εμείς ζητήσαμε ουσιαστικά την αλληλεγγύη σας στο θέμα. Αν όμως είναι αυτή λίγο-πολύ η θέση σας για την ισηγορία και την αντικειμενικότητα, (και όχι - αυτό που πιστεύουμε- δηλαδή ότι πρόκειται για μια κάποια αμηχανία σε σχέση με το πώς θα αντιμετωπίσετε το θέμα αυτό που προέκυψε και ίσως επειδή κάποιοι δεν διαβάσατε την καταγγελία του Φωτόπουλου και του δικτύου),  θα προτιμούσαμε να μην αναρτάτε τις ανακοινώσεις μας και τα άρθρα του Φωτόπουλου, διότι μάλλον περισσότερο ζημιά θα μας κάνετε παρά καλό. 

Ευχαριστώ,

εκ μέρους του δικτύου μας

 


 

27/1/2012 8:53 π.μ.

Συνεχίζετε να αφήνετε να δημοσιεύονται σχόλια του αρχι-γκάνγκστερ Omadeon και μάλιστα τώρα φτάσατε στο σημείο να αφήνετε να δημοσιεύεται και μέρος της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ που είχε ο Omadeon με τον Φωτόπουλο. Μπορείτε να μας πείτε τι ρόλο "ενημέρωσης" του αγωνιζόμενου κόσμου πρεσβεύει η πρακτική σας αυτή και τι ρόλο έχει το moderation που έχετε βάλει στο μπλογκ σας, όταν αφήνετε όλες τις ατεκμηρίωτες αθλιότητες που έχουν βγάλει οι γκάνγκστερ αυτοί εναντίον της ΠΔ και του Φωτόπουλου στα σχόλια; Για να ακουστεί και η άλλη άποψη; Η συκοφαντία κι η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων είναι άλλη άποψη;

http://vathikokkino.com/2012/01/η-κρίση-η-αριστερά-η-ελε-και-η-διαδικτυ/comment-page-1/#comment-5348

 Κατόπιν αυτού εστάλη επιστολή διαμαρτυρίας και από τον ίδιο τον Τ.Φωτόπουλο.

 

27/1/2012 10:53 π.μ.

Για το κατάντημά σας

Αν με την έννοια "ελευθερία Λόγου" στο διαδίκτυο εννοείτε να βάζετε σε ίση μοίρα τον λόγο ενός ανθρώπου που επώνυμα καταθέτει τον αντισυστημικό λόγο του εδώ και 40 σχεδόν χρόνια με τα λασπολογικά σχόλια κάποιων ανώνυμων αλητών εναντίον μου που δεν διανοήθηκαν ποτέ ν αντιπαρατεθούν  δημόσια με τον δικό μου λόγο, και όχι κάτω από την κουκούλα της ανωνυμίας που υποτίθεται τους προστατεύει από την εξουσία, (δηλαδή τον... αντισυστημικό λόγο στην προκειμένη περίπτωση!), τότε είστε και εσείς στο ίδιο επίπεδο με αυτούς και θα φροντίσω να μάθει το ευρύτερο κοινό τον  ρόλο σας. Και μην προσπαθήσετε να καλυφθείτε πίσω από την αθλιότητα ότι και υποστηρικτές της ΠΔ αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν κάποτε σχόλια που θα ήταν ανεπίτρεπτα σε δημόσιο διάλογο μεταξύ πραγματικών συναγωνιστών γιατί βέβαια βρισκόντουσαν εν αμύνη στην βρωμερή λασπολογία κάποιων που ποτέ δεν θα τολμούσαν να εμφανιστούν σε δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ πραγματικών συναγωνιστών της Αριστεράς όπου όλοι, γρήγορα, θα καταλάβαιναν τον πραγματικό ρόλο τους. Ακόμη και οι Σταλινικοί και οι φασίστες δεν συκοφαντούσαν ανώνυμα αλλά εσείς ξεπεράσατε κάθε Σταλινική η φασιστική πρακτική, παρέχοντας άπλετη δημοσιότητα σε παρόμοια "σχόλια"...

Tάκης Φωτόπουλος

 


28/1/2012 02:16 π.μ.

Κύριε Φωτόπουλε,

Το ύφος του ηλεκτρονικού μηνύματος  που μας απευθύνατε είναι προσβλητικό, υβριστικό και ανοίκειο. Σε ένα χαρμάνι προκλητικότητας και θράσους μιλάτε για «κατάντημά» μας έχοντας παράλληλα την αυταπάτη  ότι θα μας φοβίσουν οι απειλές σας («θα φροντίσω να μάθει το ευρύτερο κοινό τον ρόλο σας»).

Φυσικά είστε βαθιά νυχτωμένος. Αν για κάτι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, είναι που μέχρι τώρα δεν προσπερνούσαμε τις απόψεις σας, τις αναδημοσιεύαμε όποτε μας τις στέλνατε, γιατί αν και δεν τις ασπαζόμαστε,  θεωρούσαμε τα γραπτά σας  κείμενα προβληματισμού.

 Γνωρίζαμε φυσικά ότι δεν αρκεί να βλέπεις το σύγγραμμα αλλά πρέπει να ξέρεις και το ποιόν του συγγραφέα. Μέχρι τώρα δεν σας ξέραμε. Τώρα σας μάθαμε.

Καληνύχτα κύριε Φωτόπουλε και ελπίζουμε κάποτε να ξυπνήσετε και να μην ανακαλύπτετε  παντού εχθρούς σας.

                                                                               ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

 


 

28/1/2012 2:55 μ.μ.

Φυσικά δεν περίμενα καλύτερη απάντηση από εσάς, όταν προσπεράσατε όλη την επιχειρηματολογία μου για την ελευθερία του Λόγου που, σαν τον φίλο σας τον λασπολόγο, την ταυτίζετε με την ελευθερία λασπολογίας, και βέβαια ξέρω τις συγγένειες σας με την ρεφορμιστική Αριστερά και την απάτη να ονομάζετε το μπλογκ σας "Βαθύ Κόκκινο" ενώ δεν είστε παρά ...Βαθύ Ροζ και φαντάζομαι δεν θα είχατε και καμιά αντίρρηση με τις ροζ "επαναστάσεις" στην Αν. Ευρώπη, στο Ιράν πριν λίγα χρόνια, ή ακόμη και στη Λιβύη!  Γι' αυτό , φαίνεται  μου κάνατε και χάρη  που αναδημοσιεύατε  τα κείμενα μου! Όμως, να τολμάτε εσείς οι ανώνυμοι (ή παντελώς άγνωστοι στο Ελληνικό κοινό) να μιλάτε για το ποιόν μου, και να επαναλαμβάνετε την αθλιότητα των λασπολόγων φίλων σας  οτι βλέπω παντού εχθρούς, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ , δεν επιβεβαιώνει απλά το κατάντημα σας που ανάφερα στο πρώτο μήνυμα. Λάθος έκανα. Απλά δείχνει το πραγματικό επίπεδο σας. Το δικό μου υπάρχει συγγραφικό έργο 40 χρόνων πίσω μου για να το δείξει. Το δικό σας επίπεδο μπορείτε να μου δείξετε ποιο είναι, ή έστω να τολμήσετε δημόσια αντιπαράθεση μαζί μου, σε έντυπο βέβαια και με την τήρηση των δεοντολογικών κανόνων συγγραφής και όχι κάτω από τις κουκούλες σας με τις οποίες επιτίθεσθε, άθλιοι , σε κάποιον με συνεπή αντισυστημικό λόγο δεκαετιών, στο μέσο της καταστροφικότερης επίθεσης κατά των λαϊκών στρωμάτων , με προφανή βέβαια στόχο να σπιλώστε τον λόγο αυτό γιατί δεν σας βολεύει εσάς και τα αφεντικά σας; Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Η κρίση θα βοηθήσει πολλούς να καταλάβουν  τι ρόλο παίζουν στη πραγματικότητα πολλοί στην "Αριστερά" μας σαν εσάς και τους λασπολόγους φίλους σας .


Τάκης Φωτόπουλος


Επιστροφή